Dea Zlatarek

Dea je diplomirani psiholog koja stječe razumijevanje ljudskog uma i ponašanja na najstarijem nizozemskom fakultetu – Univerzitetu Leiden. Nakon nekoliko godina života i rada u inozemstvu, vraća se u Hrvatsku. Nastavlja svoje obrazovanje kroz dodatne edukacije i seminare kako bi pomogla drugima u ostvarenju svih njihovih potencijala.

Upravo u znanosti vedske yoge pronalazi alate za sveobuhvatno unaprijeđenje čovjekova života i postizanje cjelokupnog blagostanja i zdravlja na svim razinama – fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj. Ubrzo nakon prvog susreta s asana praksom, upisuje i u rujnu 2021. godine završava Hatha-Raja RYT 200 Teacher Training na Yoga Akademiji Zagreb pod vodstvom Olive Vrbanek te odmah počinje voditi satove Hatha yoge u DharmaWay Yoga Centru.

Krajem 2021. godine postaje licencirana praktičarka integracijske tehnike koju koristi u psihoterapijskom radu s klijentima, a bazirana je upravo na vedskim znanjima i filozofiji.

Početkom 2022. godine započinje prakticirati Transcendentalnu meditaciju koju je naučila od Yogacharyje Jadranka Mikleca.

Svakodnevna joj praksa uključuje hatha stilove ili ashtangu, pranayame te transcendentalnu meditaciju. Veliki užitak pronalazi u radu s ljudima, prirodi, putovanjima te u daljnjem učenju, podučavanju i spoznavanju sebe.