Bojan Bojko

Nakon višegodišnjeg traganja za znanjem, u yogi kao filozofskoj disciplini pronalazi odgovore na pitanja o životu, smrti, smislu i ljubavi. Na samom početku to biva čista fizička praksa asana, aktivnost kojom snaži svoje tijelo i um, te pomoću koje se puni energijom.

Nakon samo nekoliko mjeseci, praksa prerasta u obavezan i nezaobilazan svakodnevni ritual. S nešto malo više od godine dana iskustva upisuje Hatha-Raja Yoga TT200 školu kao stipendist Yoga Akademije Zagreb u generaciji 2020./2021. pod vodstvom Olive Vrbanek. U školi nastavlja širiti znanje i svjesnost, što ga odvodi u razna područja vedskog znanja, a zvanje instruktora joge stječe u rujnu 2021. godine otkada vodi Hatha vinyasa yoga satove u DharmaWay Yoga Centru.

Početkom 2022. godine pod vodstvom Yogacharyje Jadranka Mikleca započinje svakodnevnu praksu Transcendentalne meditacije. Preferira Dharma i Ashtanga Vinyasa praksu, uz što kombinira planinarenje, najčešće po Medvednici, te vožnju biciklom. Uz yogu, veliko zadovoljstvo pronalazi u muzici i svim njenim aspektima, kao i u kulinarstvu, pogotovo u ayurvedskoj i veganskoj kuhinji.

Trenutno pohađa TT500 obrazovanje na Yoga Akademiji Zagreb.